Over ons

Omroep Groot Nuth is de organisatie die televisie maakt voor de inwoners van de gemeente Nuth.

Wij zenden 24 uur per dag, 7 dagen per week tekst-tv uit, waarin actueel lokaal en regionaal nieuws te zien is. Deze tekst-tv wordt regelmatig onderbroken voor onze programma's. In deze programma's komen verschillende onderwerpen aan bod zoals sport, cultuur, kunst, lifestyle, politiek, business etc.

Wij zijn één van de weinige communicatieplatformen in Groot Nuth en staan daardoor graag dicht bij de gemeente, haar inwoners, verenigingen en ondernemers.

Wij stellen ons dan ook met trots aan u voor en houden graag contact;
Omroep Groot Nuth, aangenaam!

 

Vacature

Medewerk(st)er Lokale Televisie

Altijd al eens een kijkje willen nemen in de wereld van de lokale omroep?
Televisie maken, hoe werkt dat dan?
Op zoek naar een leuke en leerzame manier van vrijetijdsbesteding of een leuke hobby? Dan zijn we op zoek naar jou....

De Lokale Omroep Groot Nuth is de omroep voor de gemeente Nuth (Nuth, Vaesrade, Wijnandsrade, Hulsberg, Schimmert). Onze missie is om alle inwoners van de gemeente Nuth een podium te bieden. Maar u kunt zich voorstellen dat we dat niet alleen kunnen. Om dit te realiseren hebben we hulp nodig, daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers! Het is niet alleen leuk voor jezelf en je teamgenoten, maar je doet het ook nog eens voor alle kijkers.

Wij zoeken vrijwilligers die willen ondersteunen bij diverse onderdelen van het televisie maken. Denk hierbij onder andere aan:
  • Programma-ideeën bedenken en uitwerken
  • Opnamen verzorgen op diverse locaties
  • Tekst-tv-berichten verwerken
Het team van Omroep Groot Nuth bestaat uit enthousiaste medewerkers, die eenmaal per 14 dagen bij elkaar komen (woensdagavond) om lopende en nieuwe programma-ideeën te bespreken. Tevens word tijdens deze vergaderingen de uitzend en opnameplanning gemaakt. Hier stellen we de productieteams samen en word je ingedeeld.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen creativiteit verder te ontwikkelen. Verder bieden we middels interne begeleiding de mogelijkheid tot het leren bedienen van een professionele filmcamera en het werken met de bijbehorende attributen. Ook krijgt iedere vrijwilliger toegang tot een persoonlijke web omgeving van waaruit berichten aan de kabelkrant toegevoegd kunnen worden.

Uw interesse gewekt?
Neem dan contact op door een email te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Nu & Straks

 
  Wordt geladen...
 

Alle uitzendingen

Volg ons! Facebook Twitter YouTube

Omroep Groot Nuth Live

▶ Kijk naar live TV

MijnStreek radio Live

Sponsor

Logo

Contactinformatie

Omroep Groot Nuth
Postbus 22111
6360 AC  Nuth
Tel.
Fax
Algemeen
Tekst-TV
(045) 208 02 01
084 - 215 20 11
Contact Contact
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
© 2018 Omroep Groot Nuth